İSTANBUL / KARTAL - ŞEHİT ER YILDIRAY BİROĞLU İLKOKULU

ŞEHİT ER YILDIRAY BİROĞLU İLKOKULU

Cevizli Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi Kepez Sokak No 2 Kartal/İSTANBUL
Vizyon
OKULUMUZUN VİZYONU: Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir ilkokul kimliğine sahip olmak ve ülkemizdeki örnek ilkokullar arasında yer almaktır.
Misyon
OKULUMUZUN MİSYONU: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve içinde bulunduğumuz yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
Başarılar
2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında 2-E sınıfından 9 öğrencimiz,3-G sınıfından 5 öğrencimiz Bilim Sanat Merkezleri Grup değerlendirmesinde başarılı olmuştur.
Öğretim Şekli :Tam gün
08:45 Giriş 14:25 Çıkış
Doğalgaz kalorifer
Ulaşım